Contactează-ne acum

Pentru mai multe detalii și pentru o ofertă personalizată dedicată nevoilor tale, ia legătura cu noi.

Contact

Ochelari

Avem disponibile mai multe tipuri de ochelari. Iată detaliile mai jos.

Ochelarii de vedere sunt dispozitive medicale cu rol de corecție a afecțiunilor oculare, care au lentile cu dioptrie (unitate de măsură a puterii unei lentile). Pot fi realizați pentru vederea la distanță, la intermediar sau aproape, precum și multifocali.

Ochelarii pentru distanță sunt ochelarii folosiți pentru activitățile care implică vederea de departe: la condus, activități sportive, la plimbare, la cinema, etc.

Ochelarii pentru aproape sunt de obicei ochelari folosiți pentru citit sau activități care implică vederea de aproape, până la 40 cm.

Ochelarii pentru intermediar (lentile degresive) au apărut ca o consecință a nevoii de mai mult confort în spațiul de lucru sau, în general, în spații interioare. Aceștia sunt ideali pentru a fi folosiți la birou, la calculator, pentru privitul la televizor sau în desfășurarea de diverse hobby-uri. Oferă confort sporit în zona de aproape precum și la intermediar.

Ochelarii multifocali (lentile progresive) oferă confort la toate cele trei distanțe: aproape, intermediar și distanță.

YUNIKU – ochelari personalizați prin tehnologie 3D.

Ochelarii de soare ne protejează ochii de acțiunile nocive ale radiațiilor UV, dar și de vânt sau praf. Alegerea unor ochelari de soare potriviți este foarte importantă, rolul lor nefiind doar pur estetic.

La IRIS OPTICA putem realiza și ochelari de soare cu dioptriile dumneavoastră, astfel încât să vă bucurați de confortul oferit de filtrul de culoare, dar și de vederea clară la toate distanțele.

Ochelarii de citit sunt ochelarii creați direct cu dioptria pentru aproape.

Oferă confort sporit în mașină, în toate condițiile de iluminare. Se pot realiza în varianta de soare, cu filtru de culoare, cu filtru polarizat, multifocali sau fotocromatici.

Pentru performanțe sporite aveti nevoie de o vedere performantă. Ochelarii pentru sportivi oferă randament maxim în timpul practicării sporturilor, sunt realizați din materiale performante ce le confera rezistență la șocuri.

Momentan nu există stoc. Pentru informații vă rugăm să ne contactați.

Vedeți bine, lucrați cu spor!

Ochelarii de protecție vă oferă vizibilitate maximă atunci când lucrați, dar și protejează ochii în timpul lucrului. Realizați din policarbonat, rezistă la impact și reprezintă soluția optimă și necesară pentru cei care desfășoară activități cu risc ridicat pentru ochi (tăieri, așchieri, ciopliri etc.).

Momentan nu există stoc. Pentru informații vă rugăm să ne contactați.