Despre YUNIKU

Chipul tău este unic. Este primul lucru pe care îl vezi când te uiți în oglindă și este adesea primul lucru pe care alții îl observă la tine. Dacă, uneori, simți că ochelarii de vedere sunt o barieră în exprimare, este posibil să nu fi ales perechea potrivită! Cu ochelarii de vedere potriviți, îți exprimi unicitatea, îți definești stilul.
Sărbătoreste-ți unicitatea cu Yuniku, primii ochelari 3D centrați pe vedere, creați doar pentru tine!

De ce YUNIKU?

Yuniku este cuvântul japonez pentru „unic”, iar înțelesul său este de dinamism.
Sunt primii ochelari 3D din lume care pun vederea pe primul loc, fiind creați exclusiv pentru cel care îi poartă.

Combinând tehnologia de scanare 3D cu algoritmi avansați, ochelarii Yuniku sunt proiectați ținând cont exclusiv de fizionomia și de vederea ta.

În industria optică, ramele trec pe locul secund, cedând primul loc vederii.

Încă de la crearea primilor ochelari în urmă cu peste 700 de ani  ne-am confruntat cu o problemă. Ochelarii obișnuiți pot fi personalizați numai într-o anumită măsură.

Când lentilele și ramele sunt proiectate separat, există opțiuni limitate în ceea ce privește alegerea unei rame care să se potrivească cu lentilele. Astfel, precizia optică depinde de stocurile opticienilor.

Folosind tehnologia revoluționară 3D, Yuniku este proiectat în întregime în jurul nevoilor voastre vizuale. După ce lentilele au fost poziționate în mod optim în raport cu ochii, rama este apoi construită în jurul lor folosind imprimarea 3D.

Prin integrarea lentilelor și a ramelor personalizate, vă puteți bucura de cea mai înaltă precizie optică, fără a compromite stilul și potrivirea.

Cum funcționează ochelarii imprimați 3D

Se începe cu evaluarea nevoilor de vedere și a trăsăturilor faciale.

Opticianul scanează fața, folosind un software avansat pentru a calcula poziția ideală a lentilelor în raport cu ochii. Acest lucru asigură nu numai cea mai bună potrivire a ramei pentru un confort de excepție, ci și cel mai potrivit model pentru fizionomia ta.

Următorul pas este alegerea unui model de rame din colecția existentă. În funcție de stilul de viață și tipul de activități desfășurate zi de zi, lentilele și ramele vor fi adaptate nevoilor tale personale.

Poți vedea pe loc, pe ecran, cum ți se potrivește modelul ales, după care ochelarii vor fi imprimați 3D întocmai după dimensiunile  potrivite pentru fața și ochii tăi. Lentilele sunt tăiate cu precizie, iar rama este imprimată direct în jurul lor.

Rezultatul este o experiență vizuală incredibilă și o potrivire personalizată.

Produși cu ajutorul tehnologiei

Yuniku este o colaborare reușită între Hoya Vision Care și Materialise, compania lider în imprimarea 3D.

Combinând competența optică și peste 25 de ani de experiență în soluțiile software 3D, Yuniku extinde granițele inovării în sectorul de îngrijire a ochilor.

Asamblați cu măiestrie artizanală

După ce ramele sunt imprimate 3D, ele sunt supuse unui proces sofisticat de postproducție pentru finisarea suprafeței.

Culorile și finisajele sunt concepute astfel încât să se potrivească stilului tău de viață, fizionomiei și nevoilor tale personale.

Colecția Yuniku

Gama Yuniku oferă o selecție exclusivă de modele, culori și finisaje. Acestora li se adaugă o gamă de lentile premium progresive, monofocale sau pentru interior.

Ramele premium sunt realizate din materiale de ultimă generație, rezistente și durabile. Stilul atemporal, minimalist, liniile unice, detaliile subtile creează ceea ce am putea numi a patra dimensiune a ochelarilor 3D Yuniku.

Brands