Contactează-ne acum

Pentru mai multe detalii și pentru o ofertă personalizată dedicată nevoilor tale, ia legătura cu noi.

Contact

Lentile de contact

Sunt simplu de folosit și reprezintă alternativa confortabilă la ochelari.

Lentilele de contact sunt mici meniscuri din material plastic, biocompatibil cu țesuturile oculare, cu diametrul în jur de 14 mm. Ele sunt aplicate pe cornee, de care sunt separate de o peliculă foarte fină de lacrimi.

Pe perioada purtării lor, este focusat întregul teren de vizibilitate. Acesta este important mai ales la sport sau la condus, unde este nevoie să avem un câmp vizual mai larg, nelimitat de ramele de ochelari.

Lentilele de contact nu obstruționează vederea și nu reflectă nimic din ceea ce ne înconjoară, de asemenea nu se aburesc la schimbările de temperatură. În plus, există avantajul vederii fără a purta ramele obișnuite de ochelari.

Purtătorii de lentile de contact găsesc la IRIS OPTICA și o gamă variată de ochelari de soare.

Important de știut!

În cazul în care nu sunt respectate regulile de igienă sau dacă lentilele de contact nu sunt folosite corespunzător, acestea pot provoca probleme ochiului, în special afecțiuni infecțioase sau inflamatorii.

De aceea, lentilele de contact, chiar și cele cosmetice, trebuie comandate după un control oftalmologic amănunțit, din care să reiasă caracteristicile lentilei: diametrul, raza și tipul acesteia.