expertise in industrial solution

Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit,

sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut

aliquam quaerat voluptatem. Ut enim ad minima veniam, quis nostrum exercitationem ullam corporis suscipit laboriosam, nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur?

OUR SERVICES

Ochelari

Ochelarii de vedere sunt dispozitive medicale cu rol de corecție a afecțiunilor oculare, care au lentile cu dioptrie (unitate de măsură a puterii unei lentile).

Read More

Lentile de contact

Sunt simplu de folosit, reprezintă alternativa confortabilă la ochelari, iar pe perioada purtării lor, este focusat întregul teren de vizibilitate.

Read More

Rame de ochelari

Ochelarii sunt o necesitate, mulți dintre noi îi purtăm zi de zi, chiar zi lumină, prin urmare alegerea unei rame potrivite este esențială.

Read More

Lentile de ochelari

Lentilele pot fi de mai multe tipuri în funcție de planurile optice, de materialul de fabricație, de filtre și colorări, de tratamentele și depunerile aplicate.

Read More

Ochelari de soare

Cu cât petrecem mai mult timp în mediul exterior cu ochii neprotejați de ochelari de soare, cu atât crește riscul de instalare a afecțiunilor de vedere.

Read More

Accesorii

La IRIS OPTICA găsiți și o gamă largă de accesorii. Accesoriile sunt disponibile atât pentru purtătorii de ochelari cât și pentru cei ce folosesc lentile de contact.

Read More

OUR CLIENTS